До відома побутових споживачів! Відповідно до п. 8.6.3. ККОЕЕ Зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця.

Це важливо!

Телефон call-центр

0 800 300 015

Call-центрбезкоштовно цілодобово
 

Проекти рішень з питань проекту порядку денного річних загальних зборів акціонерівПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК», скликаних на 10.04.2019

  1. Обрання членів лічильної комісії річних загальних зборів акціонерів ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” та прийняття рішення про припинення їх повноважень.

1.1. Обрати лічильну комісію річних загальних зборів акціонерів ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» у наступному складі:

Сиса Владислав Володимирович - Голова лічильної комісії;

Білоцерковець Наталія Леонідівна - член лічильної комісії;

Крупська Вікторія Олександрівна - член лічильної комісії.

1.2. Припинити повноваження обраної лічильної комісії з моменту завершення річних загальних зборів акціонерів ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК», скликаних на 10.04.2019р.

  1. Обрання голови і секретаря річних загальних зборів акціонерів ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”.

2.1. Обрати Уманську Олену Петрівну головою річних загальних зборів акціонерів ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК», скликаних на 10.04.2019р.

2.2. Обрати Запорожець Дмитра Борисовича секретарем річних загальних зборів акціонерів ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК», скликаних на 10.04.2019р.

  1. Прийняття рішень з питань порядку проведення річних загальних зборів акціонерів ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”.

3.1. Прийняти наступний порядок (регламент) проведення річних загальних зборів акціонерів ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»:

голосування на загальних зборах здійснювати наступним чином: (і) з процедурних питань голосувати підняттям бюлетенів для голосування; (іі) з питань порядку денного загальних зборів голосувати бюлетенем для голосування;

бюлетень для голосування засвідчується підписом голови реєстраційної комісії загальних зборів акціонерів;

для доповідей з питань порядку денного надавати до 10 хвилин;

прийняття рішень здійснюється шляхом голосування за запропоновану пропозицію в цілому; у разі якщо жодна із запропонованих пропозицій не набере необхідної кількості голосів, рішення з питання порядку денного вважається неприйнятим (голосування по частинам пропозиції не допускається);

питання від учасників загальних зборів передаються секретарю загальних зборів виключно у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені та по-батькові (повного найменування) акціонера (його представника), який ініціює питання;

питання в усній формі, а також анонімні питання не розглядаються;

направлені секретарю загальних зборів питання передаються голові загальних зборів та розглядаються у заключній частині загальних зборів товариства після розгляду всіх питань порядку денного загальних зборів;

для відповідей на питання, отримані від учасників загальних зборів, надавати до 20 хвилин;

для підрахунку лічильною комісією результатів голосування з питань порядку денного загальних зборів надавати до 20 хвилин;

у ході загальних зборів може бути оголошено, в порядку ст. 42 Закону України «Про акціонерні товариства», перерву до наступного дня. Рішення про оголошення перерви до наступного дня приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах, тобто 50 відсотків наявного кворуму плюс один голос. Кількість перерв у ході проведення загальних зборів не може перевищувати трьох. Пропозиція про оголошення перерви вважається процедурною пропозицією та не є голосуванням з питання порядку денного, отже проводиться шляхом відкритого голосування без використання бюлетенів для голосування.

  1. Звіт Правління ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” про результати фінансово-господарської діяльності ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” у 2018 році та прийняття рішення за наслідками розгляду відповідного звіту.

4.1. Роботу Правління ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» у 2018 році визнати задовільною та такою, що відповідає меті та напрямкам діяльності ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» і положенням його установчих документів.

4.2. Затвердити звіт Правління ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» про результати фінансово-господарської діяльності ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» у 2018 році.

  1. Звіт Наглядової ради ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” про роботу у 2018 році та прийняття рішення за наслідками розгляду відповідного звіту.

5.1. Роботу Наглядової ради ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» у 2018 році визнати задовільною та такою, що відповідає меті та напрямкам діяльності ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» і положенням його установчих документів.

5.2. Затвердити звіт Наглядової ради ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» про роботу у 2018 році.

  1. Звіт і висновки Ревізора ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” за 2018 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту і висновків.

6.1. Роботу Ревізора ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» у 2018 році визнати задовільною та такою, що відповідає меті та напрямкам діяльності ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» і положенням його установчих документів.

6.2. Затвердити звіт і висновки Ревізора ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» про результати перевірки фінансово-господарської діяльності ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» у 2018 році.

  1. Затвердження річної фінансової звітності (річного звіту) ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” за 2018 рік.

7.1. Затвердити річну фінансову звітність (річний звіт та баланс) ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» за 2018 рік.

  1. Розподіл прибутку і збитків ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” за 2018 рік.

8.1. Затвердити чистий прибуток у розмірі 4 553 273,00 грн. (чотири мільйони п’ятсот п’ятдесят три тисячі двісті сімдесят три гривні 00 копійок), отриманий ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” у 2018 році.

8.2. Затвердити наступний порядок розподілу чистого прибутку, отриманого ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” у 2018 році:

- чистий прибуток, отриманий ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” у 2018 році, у сумі 4 553 273,00 грн. (чотири мільйони п’ятсот п’ятдесят три тисячі двісті сімдесят три гривні 00 копійок) залишити нерозподіленим.

  1. Прийняття рішення про припинення повноважень (відкликання) Ревізора ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”.

9.1. Відкликати Філіппова Ігоря Олеговича з посади Ревізора ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” та вважати повноваження Філіппова Ігоря Олеговича на посаді Ревізора ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” такими, що втрачають чинність з моменту прийняття даного рішення загальними зборами акціонерів ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» 10.04.2019р.

  1. Обрання Ревізора ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”.

Проект рішення не надається на підставі п.п. 5) ч. 3 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства».

  1. Затвердження умов договору (цивільно-правового або трудового), що укладатиметься з Ревізором ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”; встановлення розміру його винагороди (затвердження кошторису оплати); обрання особи, яка уповноважується на підписання договору з Ревізором ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”.

11.1. Затвердити умови договору, що укладатиметься з Ревізором ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

11.2. Уповноважити Генерального директора – Голову Правління ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» підписати від імені ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» договір з Ревізором ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

  1. Про попереднє надання згоди на вчинення ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» значних правочинів.

12.1. Попередньо надати згоду на вчинення ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” значних правочинів, прийняття рішень про вчинення яких віднесено до компетенції загальних зборів акціонерів ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” та які будуть вчинятись ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” у ході фінансово-господарської діяльності протягом одного року з дати прийняття цього рішення, а саме:

- на укладення, зміну та/або припинення договорів (вчинення правочинів) щодо купівлі ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” електричної енергії граничною сукупною вартістю кожного договору (правочину) до 100 млн. грн., при обов’язковому попередньому погодженні укладення, зміни та/або припинення таких договорів (вчинення правочинів) із Наглядовою радою ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”.

12.2. Уповноважити Генерального директора-Голову Правління ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” (або особу, яка виконує його обов’язки у разі його тимчасової відсутності або іншу особу, кандидатура якої буде погоджена Наглядовою радою ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК”) на підписання від імені ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” договорів (правочинів) та змін до них в рамках встановленої граничної вартості.